Dekadens och död

Jaha ja, har  konstaterat att Lill bitchen funnits som blogg i tre år. Då kan det kanske tyckas att årets första inlägg ska vara något djupt och genomtänkt, men Lill bitchen jobbar inte så.

X antal omgångar på Quizkampen med stora kunskaper i tv-serier, nöje och media, film på bio, makt och pengar samt mat och dryck bekräftar faktumet att dekadens är Lill bitchens religion. Tyvärr är bristen på outsinliga finansiella medel ett stort hinder att leva rättroget. Fast låter inte det nedslå alla försök att lyckas. Fortsätter i väntan på lotterivinster, donationer och förmånligt äktenskap att tröstshopa, resa och leva över tillgångarna.

För att göra skeptiker till dekadens och ytlighet till viljes så kan Lill bitchen ånyo tala om att januari, i Lill bitchens tillvaro, innebär dödsmånad. 2013 är inget undantag, årets första dag fick hon som vice ordförande i DHR Stockholmsavdelning besked om en trogen medlems bortgång. Har mottagit många sådana besked under det gångna året. Som representant för en utav Sveriges viktigaste organisationer, känns det tungt att förlora starka förespråkare, men samtidigt oerhört viktigt att förvalta deras tanke om att DHR är en stark kraft för mänskliga rättigheter. Dessa medlemmar har genom att välja Lill bitchen till företrädare gett  henne fantastiska möjligheter. Förhoppningsvis kan hon tillsammans med andra hedra deras minne genom att under sin livstid se till att Sverige blir ett land som respekterar mänskliga rättigheter och som är tillgängligt och användbart för alla.

Även om Lill bitchen inte vill jobba så, är ju döden är en oundviklig del av livet, oavsett om det levs dekadent…

Annons

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: