Små reflektioner från min alldeles ovanliga vardag…

…är nog en beskrivning som Lill bitchen gett sin blogg, so here goes…

Efter en kardinaltabbe pga förvirring, fick Lill bitchen skamset erkänna för chefen att hon är en vimsmaja och bönade och bad om omläggning av semester. Chefen är snäll, riktigt snäll.

 

Som många andra var även Lill bitchen i Gbg. Alltid lika härligt att påbörja en snortidig tågresa med att se en pojkspoling pissa i hissen. Tydligen såg hon inte tillräckligt bitchig ut när hon blängde, för resultatet blev vinkande och leende. Ingår sanitär olägenhet i resegarantin?

En av funderingarna efter mässan, är den äckliga massinvationen av assistansbolag. Lite gamvarning. De har säkert alla hedervärd anledning att vara där, harkel. Lill bitchen är iaf sjukt nöjd med att hennes anordnare inte ägnar sig åt mässor och hoppas att de fortsatt håller den linjen.

 

När man hänger en del med bygg- och bostadsbranschen inser man att energi är en STOR fråga. Och shit vad okunnig en är på det området. Turligt nog är lill bitchen sjukt kunnig på annat och dessutom är energifrågan efter ett par timmar rätt trist. Det intressanta för Lill bitchen är snarare värdering av energifrågan i förhållande till säg tex tillgänglighet och användbarhet…

 

Såg en annons i DN idag om två likadana barncyklar bortsett från färg, en blå och en rosa. Den blå var dyrare. Why??? Inte för att Lill bitchen tänkte köpa en barncykel, men nu vill hon definitivt inte köpa nå. Idioti!

 

Nä nu börjar nedräkningen inför fräcka fredagen. På återseende, någonstans emellan ”the Bieber experience” och annat mer eller mindre galet!

Annons

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: