End of an era?

Nej! Har inte glömt att nya inlägg behöver skrivas. Lill bitchen har många gånger varit på väg, men känt sig tvungen att censurera, vilket tar bort hela poängen och då har det slutat med femtioelva påbörjade utkast, som vid publicering, Lill bitchen skulle bli lynchad över på ett ögonblick. Alltså förblir de utkast. Självbevarelsedriften fungerar fortfarande någorlunda hos Lill bitchen.

Förstår ifall ni bli nyfikna, men då får ni tyvärr förbli det.  För nu fortsätter vi till det egentliga inlägget, som får bli det som avslutar 2013 års bloggande.

Året har varit kantat av många inledningar av nya distinkta tidsperioder, några med oerhörd glädje som resultat, andra kanske inte med totala motsatsen, men med prövningar som utmanat Lill bitchens livskompass.

Inför 2014 hoppas Lill bitchen på mer tid och mer energi. Speciellt till det som är viktigt och som genererar än mer energi. Tyvärr har det i efterhand visat sig, att vissa prioriteringar som gjorts under 2013, inte gett utdelning i enlighet med gängse praxis. Motvilligt får en konstatera att livskompassen gett en missvisning och behöver ställas om.

Förutom att tanka energi, så används jullovet och årets slut, till just omställning av livskompassen.

Vad det innebär för Lill bitchen 2014 återstår att se, än kan de sista dagarna på 2013 bjuda på lite ”sista rycket förnöjelser”…

Bubbel och en massa khom loy till alla på nyårsafton! 😉

 

Annons

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: