Valet 2014 behöver inga fejk-Jedis!

Har i flera dagar funderat på det här med att framställa sig som någon typ av ambassadör och främjare av funkpol-frågor, i Lill bitchens värld sk fejk-Jedis. Frågan kom upp pga pressmeddelanden Lill bitchen tagit del av. Håll till godo.

Just nu kan man läsa ett pressmeddelande på KommunLex hemsida http://www.kommunlex.se/pressmeddelande-med-anledning-av-tv-4-reportage/skrivet av Jonas Reinholdsson. Där framkommer att det är fenomenalt synd om honom, han är helt missföstådd, mordhotad även, offerkoftan och alla accessoarer är på.

Absolut! Mordhot är galet, sådant ska man inte utsätta andra för! På den punkten är det synd om Jonas, i övrigt, not so much.

Hur du än vrider och vänder på det är du Jonas absolut en företrädare för tillämpningen av LSS, fast från the dark side, mer av en sith-lord faktiskt. Du är ingen Jedi-riddare, snälla avstå från att inbilla dig själv och allmänheten att så är fallet.

Pressmedelande nr 2 kommer från KD Stockholm. ”Karl Henriksson (KD), som sitter i trafiknämnden och är ordförande för färdtjänst- och tillgänglighetsberedningen, provade för några veckor sedan att åka rullstol på SL-bussarna. Anledningen var de uppgifter om att personer med rullstol blivit avvisade eller nekade hjälp på bussarna. Karl Henriksson upptäckte på sin provtur att det fanns brister i bemötandet.”

Okej, Krister som i sitt arbete träffar personer med funktionsnedsättning som ständigt upplyser honom om bristande tillgänglighet och användbarhet i kollektivtrafiken, kan inte ta dessa personer på orden? Utan att han planterar sitt arsle i en rulle från 1971 och beger såg ut och fejkåker och dessutom fejkupplever, det är trovärdigt på riktigt? Lill bitchen tycker det är både pinsamt och äckligt. Krister, du är inte heller en Jedi och du kan också snälla avstå från att inbilla dig själv och allmänheten att så är fallet.

Det märks att det är val om några månader och fler fejk-Jedis kommer dyka upp. Detta är bara början och Lill bitchen kräks lite i munnen redan nu. Valet 2014 behöver en riktig Jedi, någon som står upp för funkpol på riktigt. En funkpol Yoda!

Och ja, Lill bitchen gillar Star Wars referenser!

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: