Allt är inte bebisgos!

Denna vecka har bebisgoset maxats. Helt nya nivåer. Det har varit Jennie, Saga och helfärska Holger.

De är så mjuka å goa å lattjo att göra glada å mestadels supermysiga, men fan va det är mycket meck det är med bebis, hela tiden, verkligen hela tiden.

Det är så inget som Lill bitchen tänker satsa på, än på ett tag, om alls. Visst hennes barnagillande har ju ökat de senaste 15 åren, men barn är fortfarande ett krävande småfolk. Mycket handlar nog om att det är bebisar överallt just nu, det nästan kryllar av dem och som sagt det är mysigt för det mesta, men vissa ställen är zoner som behöver bli fria från bebisfokus.

Bebisar behöver inte vara på restaurang vid midnatt. Kom igen föräldrar gå hem och sov, ni är också trötta då. Vyschamarathon hör inte hemma på krogen.

Bebisar behöver inte bytas på, inne i restaurangen eller dylikt. Använd toaletten, rummet funkar till det också.

Bebisen behöver inte höra vad du handlar precis i kassan. Det kanske är superspännande för bebis, men inte för någon annan i kassakön, ta det senare.

Lill bitchen inser att det kanske kan te sig som om hon inte är särskilt pro bebisar med detta inlägg, men det borde finnas bebisregler i nivå med ”Skaka inte bebis!”. För även om bebisar är mjuka å goa å lattjo att göra glada å mestadels supermysiga, är inte allt bebisgos!

Och det är mer än ok ifall hela ”familjeliv” hatar Lill bitchen nu, hon tar det som en komplimang.

 

2 svar till “Allt är inte bebisgos!”

  1. Jag tror precis att Lattemaffian satte ett pris på ditt hufvud 🙂
    Själv så nickar jag instämmande till allt, men då är jag också för ett reglerat bebissamhälle. Kanske skulle det även finnas en viss gräns för hur mycket bebis som får förekomma på en vuxen människas Facebook konto. Jag kan tänka mig en procentsats på ca 10 %, med andra ord får en av tio bilder enbart innehålla bebis och inget annat. Medan resterande 90% bär innehålla närvaron av åtminstone en myndig individ 🙂

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: