Tre hjärtan i Miami

Okej när man ändå är sjuk och uttråkad kan man lika gärna avge en reseskildring.

Vi börjar med Heathrow flygplats. Det finns dålig flygplatsassistans och sen finns det Heathrow. OMG! Newark är sopor, men tror fan Heathrow har lyckats med bedriften att vara sopigast i världen, på alla sätt. De gör inte rätt en millimeter.

Ni som klagar på servicen på Arlanda har uppenbarligen inte rest på riktigt.

Heathrow kommer så fort lill bitchen piggnat på sig, få ett litet brev…

Ja South Beach, vad ska man säga. Det är som Amerikas motsvarighet till Magaluf fast med en twist.

Många hemska beachoutfits, mycket botox och happy hour som egentligen är happy 24/7. Och det hade blivit hårt om lill bitchen inte blivit sjuk.

Som vanligt finns mycket att berätta, men här är ett axplock.

Bacardi som har femtioelva barer på arenan har även en sponsring för att undvika rattonykterhet till och från arenan. Lill bitchen skrattade högt åt budskapet på jumbotronen.

När laget vann spelades It’s a beautiful life med Ace of Base. Vilka andra än nostalgitrippande 70-talister på skämsfest spelar Ace of Base numer? Även här skrattade hon högt, de spelade också hela låten.

De gillar verkligen att spela Taylor Swift på radion. Som riktigt mycket! På gränsen till folkhälsoproblem-mycket. Weee are never ever ever getting back together, Weeeeeeeiiiieeee are… jepp over and over. Så bara för att det kommer vara snorirriterande för omgivningen så överväger lill bitchen att bli hardcore-fan.

På World erotic art museum kan man se att genom tiderna avbildas pickadollen alltid så hääääääär stort medan lilla tiny puffran är som Mary Poppins väska och rymmer det mesta. Som vanligt med andra ord. Museet hade 18års gräns för ve och fasa om 15åringar får ta del av erotik och ta del av uppfattningen av kroppen och könet genom tid.

Valentine på amerikanska apotek. OMG! Helt fantastiskt. Vanligtvis kan man lätt spendera en timme här men inför Valentins day behövs minst två. Helt bananas och underbart kul. Här finns twilight-kärleksasken och alla möjliga kärleksladdade varor för dem som vill göra någon glad på ett riktigt tacky sätt.
Vi Miamiresenärer firade dock kärleksdagen med matfrossa på lyxkrog och utdelning av på-köpet-chocklad från Vickans hemlighet.

Tyvärr avslutades resan kyligt och krassligt. Och även om man helst är sjuk på hemmaplan, så kan lill bitchen inte resa iväg snart nog igen. Frågan är inte så mycket var utan när???

 

2 svar to “Tre hjärtan i Miami”

 1. Robin Bäckström Says:

  Hej.
  Kul att läsa din blogg. 🙂

  Jag heter Robin Bäckström och arbetar med en ny plattform för personer som reser med funktionsnedsättningar.

  Jag har lite frågor och funderingar angående detta och undrar om du har tid att svara på några frågor? 🙂

  Jag är anträffbar på backstrom.robin@gmail.com

  Med vänliga hälsningar
  Robin Bäckström

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: