Basic Lill bitch

Det har ju varit en tid med seriösa PK-inlägg nu och det känns som att det är läge att ta upp smått o gott av allmän karaktär, basic Lill bitch.

Lill bitchen har börjat ägna sig åt att följa handboll, det har inte ett dugg att göra med löjligt fine Martin Dolk eller för att en kan få sig vin för 25 spänn, nä nä det är självklart för sporten i sig…

Teater har det också blivit. Fantastiska EAT IT! på Turteatern. Där får man också dricka vin för 25 spänn…

Hmmm börjar inlägget få ett tema…

Nåväl, veckan fortsatte sedan med ett sjukt efterlängtat bebisgos. Lill bitchen anser egentligen det vara strikt förbjudet att flytta bebis från stan och överväger en kvarhållnings kupp…

Dock är det ingen som kan kvarhålla Lill bitchen i denna frysbox, som på något diaboliskt sätt lyckades med att bli en boplats kallad Sverige. Nä nu lämnar hon platsen som klimatgudarna glömde och drar till Miami och ökar på D-vitaminet, så att hon har en sportslig chans att töa till våren!

Om inget korkat och irriterande plötsligt dyker så är risken att ni kära följare får nöja er med att botanisera i inläggsarkivet de kommande veckorna.
Men misströsta inte, när Lill bitchen återvänder solbränd, betoning på bränd, så kommer det även nya soliga inlägg…

Höll nästan på att glömma…
För er som håller koll på läget i den svarta boken så kan Lill bitchen meddela att Nyamko ”jag vet också hur det är att vara kortvuxen” Sabuni är struken. Nu när hon hoppat av är hon såpass meningslös att hon inte lär ha någon hotande inverkan på mänskligheten och då är det bättre att platsen får stå till förfogande.

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: