Korrekt uppfattat

Jepp, sjuk igen! Härligt! Det är också härligt med lite nya symptom, så att man skojar till det hela. Trist att både vara sjuk och upprepande. Lill bitchen gick till doktorn som levererade det bästa tipset i henne sjukdomshistoria. Halstabletter kan du köpa på Apoteket. Jorå, men så att…

Förutom att irritera sig på sin överlag sopiga fysiska farkost, så är det faktisk annat som irriterar mest. Nämligen Mark- och miljö överdomstolen. Eller snarare ett av deras mest bakåtsträvande beslut någonsin. Det om experimentella studentbostäder.

Att inte ha med tillgänglighet och hållbarhet i ett utvecklande experiment är inte nytänkande. Inte på något sätt! Det är snarare lika illa som det redan är om inte ännu värre.

Det börjar kännas som att lill bitchen är rätt ensam om definitionen på hållbarhet, som hållbart och fungerande för alla, över tid. Inte ens Delegationen för hållbara städer, verkar dela denna definition, då de dessutom finansierat detta vansinnesprojekt.

Lill bitchen står fast vid sin tweet om att Attefall med all säkerhet firade domen med att glufsa i sig prinsesstårta och när ljusen blåstes ut önskade han att dagen ska bli en helgdag vid namn ”otillgänglighetens dag”.

Nu kanske det uppfattas lite som att Attefall, i lill bitchens ögon, är lite utav ondskans verktyg…

Det är nog också korrekt uppfattat…

Annons

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: