Pinsamt, pinsamt, pinsamt.

Ibland händer inte mycket, men tiden försvinner ändå, i Lomma försvinner lätt tre år…

”En rörelsehindrad kvinna klagade på tillgängligheten i fastigheterna längs Strandpromenaden i Lomma. Hennes skrivelse nådde Plan- och byggkontoret i december 2008. I september 2011 JO-anmälde hon kommunen för att den ännu inte var besvarad.

Nämnden ursäktar sig med att tjänstemannen, som skulle utreda kvinnans frågor om tillgänglighet i Lomma hamnområdet, slutade sin anställning 2011. Ärendet fick vila i väntan på en ny handläggare.

”Under 2011 var plan- och byggkontoret kraftigt underbemannat”, står det i svarsförslaget, vilket innebar att det under detta år ”inte var möjligt att uppfylla rimliga krav på handläggningstider”.”

 

…treeeee år!!! Å de svarar med att det var underbemannat 2011. Varför svarade man inte 2009 när man uppenbarligen inte var det? Lill bitchen hade ingen aning om vilken byggmetropol Lomma är som tydligen har så många ärenden att brevbesvarande inte hinns med. Man ska uppenbarligen inte ha bråttom i Lomma. Pinsamt puckad byggnämnd.

Pinsamheter finns dock närmare än så. Lill bitchen tittade mot klart bättre vetande på filmer gjorda av ett assistansbolag ,som hon av reklamskäl vägrar namnge fler gånger i bloggen. Filmer under parollen ”det är inte längre en rättighet att få personlig assistans för att…” Tror tanken är fyndigt?, roligt?, upplysande? eller något sådant… I två av tre misslyckas de med vad de nu vill uppnå, så till den grad att man vill göra en ”syns inte, finns inte” av genans över att ens känna till dem. Lill bitchen lider med alla som gjort misstaget att se skräpet.

Näe, pinsamt Lomma och pinsamt, pinsamt dålig film!

 

 

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: