Hålla om en ask med kleenex

Snoret segrade över lill bitchen. Trots preventiva åtgärder, så blir hon hemmavid någon dag och bidrar till skövlingen av skog. Tur att man har Mad Men och Dexter.

Såg i helgen en film om trafficking. Fy fan vad ordentligt illamående lill bitchen blev. Var tjejerna inte drogade och löpande band-såldes, så auktionerades de ut som oskulder till högstbjudande. Sjukt jaula asvidrigt! Vad är det för jaula idioter som vill ligga med någon som knappt är vid liv för att hon är så sönderdrogad? Lill bitchen blir så upprörd att hon inte riktigt vet vad hon ska ta vägen. Usch!

På det kommer fejjanidioten som print pageat en tjej ur mellopubliken och trashat henne som fan på fejjan för att hon inte rakat sig under armarna. 1 Hur jaula dum i hela huvudet är man som människa? 2 Hur mycket fritid har man? Idiot.

Tur att Loreen kicked ass i mellon, hon är grym och att Hotell Diplomat serverade god brunch(även om de larvar sig och enbart serverar champagne som bubbel) Det gjorde helgen. Det och att mamma bitchen kom hem från semestern.

Nä nu ska hon lägga sig i fosterställning och hålla om en ask med kleenex …

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: