Genomlida i tysthet

Smått skräckslagen efter ett Dextermarathon, men kunde inte slita mig. Serien är riktigt bra! Efter det blev det P3 guld gala. Men vad håller de på med, visst bra framträdanden men allt däremellan kändes som om alla var helt påtända, sånt nervöst beteende får Lill bitchen att må dåligt framför TVn.

Må dåligt gör man också på på barer där det efter en stund bjuds på liveband som kör sitt ”sitt första riktiga” gig. Det är fint att de får chansen men det betyder inte att de är bra. Tur nog varar inte dessa spelningar mer än typ en kvart. Lill bitchen och hennes närmaste är en krävande publik och väljer sådant de tycker om, annars genomlider de mest och lyckas också nästan alltid att göra det i tysthet.

Veckan som helhet har faktiskt nästan haft lider i tysthet som tema. Det har varit en sorglig årsdag. Det har varit att se en vän ledsen utan att kunna göra något. Det har varit att bara se på hur folk kan bete sig riktigt vedervärdigt och veta att inget kommer förändras. Det har varit att le och säga tack fast man verkligen inte tror på det som sagts.
Detta är så sjukt energikrävande.

I helgen tankar hon därför med sömn, kanelbullar och Dexter och väljer att tro att det är bästa kuren mot sopiga temaveckor.

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: