Bluffmakare eller sjukt speciell…

Vilken jaula nit hon har åkt på. Lill bitchen fick i present att trycka sin blogg som tidning. Lajbans tänkte hon, men nä! WeBlogstore gick och bluffade ner sig totalt. Helt plötsligt finns inte hemsidan och inga kontaktuppgifter heller och inte de inbetalda pengarna heller. Lurad!!! Lill bitchen gillar INTE att bli lurad eller djävlad med. Samma ägare har sedan skapat två bolag till. Marcus står nu med i lilla svarta.

En annan som nyligen blev uppskriven är en taxichaufför som började skälla och skrika för att han fått fel nummer, när lill bitchen säger att hon aldrig kommer åka med honom efter sådant beteende skriker han ännu mer och slänger på i örat. Idioten ringer sedan upp från ett annat nummer, lill bitchen frågar då om han ringt nyss varpå han först ljuger men vid motargumentation börjar skrika igen och slänger på luren igen. Idiot! Tror man på fullaste allvar att Lill bitchen följer med efter utskällning då är man dum i huvudet på riktigt.

Några som inte är något av ovanstående, utan en helt egen kategori, de bara sjukt speciella är kopimistsamfundet, de missionerande…

Yep! Världen fortsätter att fylla lill bitchens ”underlag till inlägg”- arkiv, om det råder det ingen tvekan…

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: