Det som började så bra…

Lill bitchen har senaste veckan levt underbart dekadent, med goda middagar, fantastiskt sällskap och massor med vin.
Nu är det helt plötsligt vardag igen och man måste nyktra till. Lill bitchen kan så här redan efter en dag konstatera att konstant dekadens är en livsstil som passar välbefinnandet utomordentligt väl. Och jo hon är medveten om att det kräver stålar och stålar innebär att man jobbar, eller i alla fall att det är stadigaste sättet att få en inkomst att spendera.

Hon har inte bara varit onykter eller bakis… Hur som helst, hon har tittat på film. Dels med Grace Kelly som man kan titta på bara för att hon är så sjukt vacker. Dels på Avatar som inte var så dålig som hon trodde, den tappar dock efter vetskapen om att det kommer en tvåa. Hon har även ägnat 6.5 timmar åt en mini-serie innan hon insåg att sista skivan är borta. Bortsett från denna blåsning har film och serier på dvd blivit nya favvon framför tv:n. Det är skönt att själv avgöra när man fått nog och behöver variation, inte att tablån avgör. On demand, ligger nära till hands!

Utöver det kom hon så äntligen, efter flera dagars tappra försök, iväg för att hämta sitt paket. För att vad då? Jo inse att det var en påminnelseavi för ett sketet rekommenderat brev som hon redan hämtat ut. Hon vart lite putt faktiskt, visst det finns en poäng med sådana brev och med påminnelser. Lill bitchen anser dock att ett beslut om riksfärdtjänst inte är så jaula hemligt och hade helst sluppit besväret från början.

För att göra Lill bitchens vardag lite jävligare så fick hon ett bifallande beslut. Men det är väl bra tänker ni nu. Ja! Men och detta är ett viktigt men, med en begränsning i hur ofta, vilket är principiellt fel. Ni som läser fenomenala tidskriften SHT, vet om vad Lill bitchen anser om rädslan för okynnesresande. Det kommer med största sannolikhet leda till ett överklagande… Har Lill bitchen sagt vad hon tycker om merjobb???

Nåja, det kommer fler inlägg..,

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: