Barnflicka, Adjutant, Läkemedelsbolagsägare eller Lucia? Choises, choises…

Lill bitchen har försökt göra ett inlägg i flera dagar, men det blev alldeles för utlämnande och invecklat. Jo hon har en gräns för vad hon bloggar, även om den kanske inte så ofta märks.

Så vi kör bitchy style som brukligt…

En viss Katrin på det ”fina forumet för inbördes beundran” anser att hon får skriva vad hon vill på sin blogg. Absolut! Helt rätt! Fast då får man ju också ta de skitkommentarer ett skitinlägg genererar. Lill bitchen är mest nyfiken på var den stackars barnflickan tog vägen, men inser att hon är rätt ensam om det.

Fast så svårt lär det inte vara att nyrekrytera till den trevliga arbetsgivare hon verkar vara…eller…

Någon som dock måste ha svårt att rekrytera är Kronprinsessan. Hennes Adjutanter, för vanliga dödliga skulle de kallas assistenter, måste för att bära väska, hålla blommor mm, ha genomgått försvarets chefsprogram och sedan genom goda vitsord, bli rekommenderade till arbetet. Kan inte vara lätt.

Detta väcker en rad funderingar. Vem? Vem vill efter biljoner års utbildning och chefspotential bli väskbärare? Oavsett åt vem, även om det är en fiiiin väska. Hur kommer man ens på att tacka ja? Det måste vara så sjukt hedersfyllt. Samtidigt ser jag en möjlighet. Vi låter försvaret utbilda personliga assistenter. Det skulle höja statusen på yrket. Assistenterna kommer ifrån oket som kommunalanställd. Arbetskläder skulle ingå, mkt praktiskt. Och tro fan vi skulle bli av med fusket, hela branschen skulle stå i givakt.

Över till nästa fråga, frågan om p-piller och liknande för män. Något som läkemedelsbranschen sinkar som fan. Varför? Jo de kan i dagsläget inte garantera 0(noll) biverkningar. Att tjejer får biverkningar eller faktiskt blir gravida eller får göra abort, det är ju ingenting. Lite skit får man tåla som tjej…

Lill bitchen blir så jaula sur. Det är så fucked-up crazy! Tyvärr så kan vi tjejer inte skita i att ta preparatet utan att hamna i moment 22. Damned if you do, damned if you don’t. Så jag vill bara skicka ett ”tack så jaula mycket” till läkemedelsbolagen för det moderna, framtidssyftande och jämställda förhållningssätt ni bidrar med till världen. Verkligen vänligt.

När vi ändå är på temat könsskillnader. Låt den som vill få vara Lucia. Det ska vara upp till vem som helst, att vara still länge och ha massvis med stearin i håret, oavsett kön. Lill bitchen ska dock inte vara annat än sig själv på Lucia, det oavsett hur många pepparkakor hon äter.

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: