Evil plans and other stuff

Okej tydligen kan lill bitchen bli både inspirerad och desillusionerad samtidig. Trist, jo men vissa dagar är bara så. Och som det så fint heter så får man ju gilla läget… Nja Lill bitchen funkar inte riktigt så… Hur Lill bitchen ska undgå detta moment 22, kommer det finnas anledning att återkomma till i ett annat inlägg längre fram, långt fram. Ni kommer få en påminnelse.

Har gjort det fenomenala inköpet utav evil plans and other stuff blocket som ny ska fyllas med olika idéer som rör sig som ett brus i otakt i hennes huvud. Tror 2012 kan bli mycket spännande!

Tyvärr så har inte bara ni utan Lill bitchen själv till stort förtret missat att uppmärksamma bitchens 2 års dag. Trist mest pga att förra kalaset var en succé och förtjänar en sjurackabajsarns repris. Missat är kanske lite missvisande. Även om det borde vara olagligt att skippa sitt eget kalas så har Lill bitchen haft en liten svacka dels tidsmässigt dels blev tanken på att hon kunnat inte bara vara bitchig utan också formulerat det skriftligt i två år en aning svindlande. Å eftersom firande i efterskott känns fånigt, så tänker hon sig ett 2 1/2 kalajs som ett betydligt mer tilltalande fenomen att fira, så är du partysugen kan du boka upp början av juni för då lär du bli tillfredsställd, om du mot förmodan inte skulle bli tillfredsställd, då är du nog en tråkig jävel och det rår inte Lill bitchen över.

Så medan ni nu går och längtar till juni kan ni få lite tips om underhållning under tiden.
1 serien Kjell som visats på statlig television och som numer finns på youtube. Riktigt riktigt larvigt och roligt.
2 boken brev till samhället, man är inte alls en lika glad person utan den.

Läs, titta och ha riktigt roligt så är det juni innan ni vet ordet av!

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: