Med lampan tänd och ljudporr???

Nu har lill bitchen nog hört det äckligaste på länge. En taxichaffis som lyssnar på ljudporr på radion under sitt skift. Bara det att det finns ljudporr??? Eeehhh?? Vi pratar inte inspelade stön, utan porrberättelse!! Båda är iof  lika äckligt. Vad är det för fel på folk?? Sitter han och har stånd och runkar i bilen också? Nä! Uäck!

Trodde faktiskt lill bitchen inte skulle chockas så lätt efter att ha hört om klubbarna där man kan se folk bli fist-fuckade, men jo då! Det går!

Mycket får man höra talas om. Skulle kunna berätta mer om annat, men det är för läskigt att återberätta. Säger bara centipede så får ni googla själva. Fast det är som sagt inget lill bitchen sett själv, återberättelsen var vidrig nog, så se det inte som en rekommendation.

Trivs rätt så bra med mitt katolskt prydda förhållande till saker å ting. Hålla i hand funkar bra länge…

Fast inte hur länge som helst… Efter första kommunjonen har biktstolen inte varit särskilt väl frekventerad, inte kyrkan heller för den delen och inte nödvändigtvis för att lill bitchen legat runt, ogift, med lampan tänd, utan snarare pga av det moraliska kompasset överlag… Men mer om det kan vi nog ta en annan gång…sen….mycket senare…

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: