Desperationsslajm och advent

Hej,

Naturligtvis är det så att hissarna ska få användas även då vi har konserter. Varför din assistent fick det bemötandet hon fick kan jag inte svara på i dagsläget. Men oavsett anledning så är det inte ett okej bemötande. Jag har framfört allt till min chef som kommer att ta upp detta med berörda. Vi kommer hitta en lösning och uppmärksamma personalen så att det inte händer igen. Du ska kunna känna dig trygg och välkommen då du besöker Debaser.

Allt gott,
Viktor

Så lyder svaret från Debaser medis. Pk som brukligt men förhoppningsvis så gör de om och gör rätt!

För att fortsätta temat krogliv, var Lill bitchen ut en sväng igår med ena riktigt trevliga brudar. Och shit va snygg hon var! Inte för att det egentligen genererade annat än komplimanger från folk som redan gillar Lill bitchen så är det mest ett påpekande ur ren affirmationssynpunkt. Precis som det är fredagspepp att jazzaloss på kontoret till Justin Bieber och Britta Spjut.

Hur som helst känns det viktigt att påpeka i detta inlägg att Lill bitchen aldrig kommer vänja sig vid denna påtagliga desperation som ligger som ett slajm över Stockholms uteliv. Jag kommer aldrig förstå vad en nästan 50 årig frånskilld 3 barnspappa tror att han kan erbjuda 23 åringen. Utöver plastsyskon dvs. Själv är man (harkel) 33 och blir knappt övertygad om att bonusbarn är så jaula hippt och konceptet sugardaddy har enligt mig då aldrig innehållit kids.
Nä lill bitchen är helt tillfreds med att bli stilfullt onykter med sina väninnor och betackar sig desperatslajm.

Utekvällen har nu gått över i 1a advent och firas i bakisbaren med kitsch och chocklad!

Ha nu en mysig advent för det ska minsann Lill bitchen!

20111127-152910.jpg

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: