Den förlorade boken och tokrosa snor

För några år sedan ställde lill bitchen upp på att vara med i en bok om att leva med assistans, so far so good. Det togs en del bilder, helt okej. Blev lovad en bok, toppen!

300 år senare har en kompis till mig lånat den på sjuksyrrebibblan! Å mina bilder illustrerar heeeeela boken! Å var i helvete är mitt ex!

Man kan nästan tro att lill bitchen är känd med tanke på att hon är mer exploaterad än de flesta turistområdena i världen och Lindsey Lohan tillsammans… Helt galet! Kanske ska ta och tappa bort en sexvideo, när man ändå är uthängd.

It always comes back and bites you in the ass, CHECK!

 

Min diagnos, ja, har bytt spår…

Min diagnos har numer ett forum på fejjan. Fine, folk vill dela med sig av tips och trix. Och lill bitchen är sjuuuukt ointresserad visar det sig. Konceptet pågår liksom varje  dag och saker och ting visar sig ganska naturligt… Känner inte att diagnosen måste identifiera mig. Om jag tex har tokrosa snor… Behöver jag verkligen vetskapen att andra har tokrosa snor… Jag menar mitt snor är väl tokrosa oavsett… Eller???

Kan ju passa på att bjuda på lite diagnos info. Intellectual activity is normal and it is often observed that patients with SMA are unusually bright and sociable. Bara så du vet.

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: