Last days of disco…

Njaä inte direkt, men sista lediga fredagen firades med tillbörliga medel, precis som hör slutet av en era till. Lill bitchen började med shopping. Hittade för övrigt både sin jacka och sina lurar. Det blev alltså en så kallad succé!

Kvällen fortsatte med bubbel innan Dionysos serverade mezez och päron cognac. Därefter botaniserade familjen Granrock och lill bitchen i en bar på söder. En mycket angenäm avslutning på firandet!

Innan sällskapet dök upp, blev lill bitchen bjuden på en drink av annan barbesökare. Eller snarare blev inte bjuden. Liraren var så full att han missade att fixa beställningen, men delar av konversationen måste delges vidare.

F: är du kristen
Lb: nä…
F: varför inte?
Lb.: varför?

Tystnad

F: har du varit handikappad hela livet?
Lb: ja
F: vad skönt!
Lb: varför?

Tystnad, sedan upplevdes lill bitchen som tråkig och blev lämnad ifred.

I övrigt hanns det med kalas, skön söndag och porrfilmsdokumentär denna helg. Det enda obehagliga som är kvar efter denna helg är vetskapen om att fd Slitz-Moore bruden såg amatörporren som ett sätt till personlig utveckling och att spela in en ”riktig” porrfilm som en dröm hon haft länge. Det känns som att hon kan behöva en jobbcoach.

När man har ett arbete däremot, så heter det medarbetarsamtal. Ett som är säkert i alla fall är att det kommer låta väldigt annorlunda när jag tar upp min personlig utveckling och mina drömmar…

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: