Hardcore junkie

Efter alla de mediciner som jag tryckt i mig den senaste månaden, så finns otaliga resurser i husapoteket. Överväger att som sidoverksamhet starta ett kvällsöppet Apotek. Det finns tydligen massor med roliga receptbelagda medel. Det senaste jag testat är en bedövande oral lösning för extrema halssmärtor Xylocain. Det är kul på många sätt:

1 Att gurgla en konsistens som är som fruktkräm är annorlunda och inte helt simpelt.

2 Om man råkar svälja så ska man ringa giftcentralen, hmmmm oral lösning…

3 Bedövar munnen totalt, mat är ett big no no på några timmar, om man inte är sugen på sin egen tunga.

4 Kan användas på djur… Ehhhh ??? Lill bitchen undrar hur…

Undrar om farmaceut finns som kvällskurs på något studieförbund. Kan bli svårt att hinna med franskan också… Så mycket roligt, så lite tid.

Nu låter det som om lill bitchen gått och blivit hardcore junkie, men så är inte fallet. Även om hon alltid tyckt parollen ”våga droga, det är tufft att vara full” är fenomenal, så gäller min tillsynes liberala hållning enbart receptbelagda uppåt grejer och amfetamin. Och nej, har inte provat, behöver inte, var hög som ett hus efter att ha överdoserat Diclofenac och Alvedon i två veckor, var dock inte så pigg och glad, men jag hade minsann inte ont. Det måste betyda att uppåt grejer är det som skulle göra susen.

Som samanfattning, saker som gör en go och glad är topp och när shopping, resor och choklad inte gör sitt längre, då vet ni vad ni ska bjud lill bitchen på för att hon ska vara sig själv.

Lill bitchens första hjälpen kitt

Ett svar to “Hardcore junkie”

  1. Min mor som sedan en tid tillbaka genomgått en del operationer skulle säkerligen även hon kunna öppna ett eget apotek. För några veckor sedan fick jag rejält ont i magen och ringde till vårdcentralen som bad mig att hämta ut lite tabletter för det. När jag nämnde namnet på tabletterna tog hon fram sin stora låda och rotade fram två hela förpackningar som var oöppnade, varpå min reaktion var ”Du har ju för fan ett helt jävla apotek hemma”

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: