Så himla intressant…?

Man har ju inte supermycket att berätta under en vecka som man tillbringat med huvudet i botten av en spottkopp. Och det är svårt att vara bitchig när man är omgiven av människor som ser helt ifrån sig ut över att man håller på att hosta ihjäl sig och vänder ut och in på sig själva för att hålla humöret uppe på Lill bitchen.

Men men… Här är något.

Tappade ut alla mina örhängen över hela mitt sovrum, det är några stycken. 4 försvann, men återfanns sedan i tekoppen. Det var ju lite annorlunda…

Har lyssnat på ljudbok. Som en blandning av radioteater och lättläst. Det är lite annorlunda. Har inte helt bestämt om jag tycker det är bra… Projektet fortsätter dock.

En annan sak som är lite annorlunda är smaksättningen på medicin. Om combon blodapelsin-pepparmint hade varit en sån jaula succé så hade vi haft hur många karameller som helst i den smaken. Enligt min erfarenhet finns inga sådana, förmodligen av den enkla anledningen att det smakar vedervärdigt vidrigt. Läkemedelsbolagen borde snarast byta ut sin testsmakningspanel för det känns som att de varit och tullat på den receptbelagda avdelningen lite för mycket om de gjort tummen upp för blodapelsin-pepparmint.

På tal om medicin, spottkoppen kallar…

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: