Torsdag eller var det Onsdag???

När jag påbörjade detta inlägg så var det en sån här ovanligt vanlig onsdag och jag ville bara redogöra för några iakttagelser. Men om man ska upp 05.30 för att hinna med ett flyg till Karlskrona så får man kl 23.30 trycka på bloggpaus. Fast Lill bitchen är ju en hängiven bloggerska och därför vill hon ju självklart att ni inte ska gå miste om denna ovärderliga reflektion, enbart pga ett hektiskt schema. Så here goes…

Morgonträning gör inte en kroniskt morgontrött liten liten bitch till en mindre morgonbitchig liten bitch.

Efter att ha förstått vilka som är nominerade i blog awards, så är det övertydligt vilken obehaglig företelse fenomenet är. Tänker inte säga mer förrän jag kommer på tillräckligt många beskrivande ord.

Det är något oerhört fascinerande med människor som gör sig besvär med att maila in synpunkter och önskemål och de innehåller saker som ”ha bara bra musik nästa festival”. Lill bitchen gillar konstruktiva önskemål, de är så kreativt.

Ja… Som sagt, det utlovades inget märkvärdigt, så när Lill bitchen sent omsider kommer hem på tokiga torsdagen efter flygtripp så blir det lite otokigt bloggande.

Men det är första gången brandmännen slängt ner mig i rullen vid ankomst, när larmet om brand i byggnad kommer när man hänger i armarna på 3 brandmän, då jaular blir det åka av!

Bäst för det där huset att det brann på riktigt!

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: