Not buying!

Lill bitchen gillar inte de här nya påhoppen som sker från olika håll. På fejjan igår skrev jag om assistansbolag som trakasserar en med vänförfrågningar. Jag anser att det är fruktansvärt respektlöst att dra nytta av det faktum att jag har assistans för att göra PR och ragga kunder. Hur gör de? Söker de på sina kunder och kollar deras vänner, eller vad?

De assbolag jag må lägga till är möjligtvis det jag själv är med i eller de vänner som har startat ett eget, men då enbart för informationsutbyte.

Att välja assbolag är inte en helt enkel process och det är en process som under inga omständigheter ska ske på facebook! Även om facebook idag är en kanal för att nå den stora massan, så är det inte där man når den enskilda individen med trygghet, förtroende och respekt att välja det företag som får förfoga över det som gör den självständiga tillvaron möjlig.

Jag blir även besvärad av mäklare som ringer och lockar med slutpriset på objekt i mitt område för att få mig att sälja. Trots att jag bor i en hyresrätt, men varför kolla det när man kan ringa ett helt bostadsområde tills de blir knasiga?

Om någon undrar, så går en 3:a på 85 kvm på söder loss på 3.800.000 sek.

Det här med att vara en eftertraktad kund börjar så gå överstyr. För mig innebär eftertraktad kund, rabatter på märkesprylar eller fria hotellnätter, inte trakasserier.

Lill bitchen vet vad hon vill ha och när hon vill ha det och just nu är hon inte i shoppingmode! Så assbolag och mäklare back the hell off!

 

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: