Sexiga bilar, stolthet och såpbubblor!

När jag författar denna blogg har jag ofta tv:n på i bakgrunden. Idag Australias Next Top Model. Där kan man vinna en sexig Ford fiesta. Va? När blev Forden sexig? Vad  har jag missat?

Lill bitchen ska ju denna vecka plikttroget parada. Inte hennes tekopp, men ska det paradas så är Pride ändå en partyparad som hon kan parta sig igenom. Bortsett från personlig paradfobi är Pride enligt mig ett supercoolt sätt att lobba för viktiga frågor. Jag ser denna vecka som något att lära av.

Hur som helst ska jag under paraden ha en såpbubblemojäng. Om du vill ha förtydligande om vad det är, så kom och se paraden. Denna såpbubblemojäng har för tillfället bytt namn till idiot-barnsäkra-skruva upp miniskruvar för att få i batteriet-jaula-skitmojäng! Det måste finnas gränser för hur inbrottssäker en skitpryl får vara! Och en instruktion om hur man ska göra utan att bryta upp den och tejpa ihop den, vore fin fint. För jag hoppas att tillverkaren av denna vatttenleksak inte tänkt att electrocuta kids som vill blåsa såpbubblor. För det tycker till och med jag är lite elakt.

Och som avslutning vill jag bara påminna om årets stora händelse som inträffar om 9 dagar! För då är det ingen vanlig dag, för då är det min, min, min, bara min födelsedag!!!

Men i väntan på bästa dagen, ha en Happy Pride!

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: