Nyhetstorka/Mediahora

Jaha, då har man varit mediahora igen. Färdtjänstväxlar i Senegal är tydligen en brännhet fråga under nyhetstorkan.

Småcynisk som lill bitchen är tar det emot lite att använda upp sina femton minuter, som numer är typ 5,33 minuter utav berömmelse under nyhetstorkan. Det känns lite som att rättfärdiga journalister när de bockar för ”haft inslag med funktionshinderperspektivet för i år” rutan.

Likadant är det med publikinbjudan jag fått på mailen som skriker ”vi måste kvotera in alla olika sorters människor, för vårt program är minsann till för alla” Fast de aldrig skulle casta någon i rullstol.

Lill bitchen gillar uppmärksamhet, men mediakåt… Nä. Har aldrig lockats utav mediaexponering och blir riktigt illa berörd när journalister lackar på en och tycker man ska vara sjukt tacksam över att få synas och höras. Själva är de dock sällan tacksamma över att få ihop ett inslag med vettigt innehåll. Nä så fort media anbelangar så är det minsann plikt…

Fast lill bitchen är obeveklig, hon kan vara billig, men aldrig gratis! Det ska vara win win, annars får man ingen lill bitch i varken rutan eller etern överhuvudtaget!

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: