Japan är skoj!

Idag kan man läsa följande otroligt roliga artikel i DN…

”Hon var för perfekt för att vara sann. Aimi Eguchi, medlem i japanska popgruppen AKB48, har avslöjats som fiktiv figur, skapad i dator med drag lånade från övriga medlemmar i det mycket populära jättebandet.

AKB48 uppges totalt ha 58 medlemmar, därmed betraktat som världens medlemsrikaste grupp, enligt Guinness rekordbok (nu rimligen reducerat till 57 medlemmar). Trots mängden medlemmar så har gruppens fans superkoll på röran, enligt en rapport på nyhets-tv-kanalen Sky News hemsida.

Det var nämligen, skriver Sky, fansen som fattade misstankar mot Aimi Eguchi.

Det ska ha skett när den relativt nytillkomna stjärnan lyftes fram som omslagsflicka för en isglasskampanj gruppen engagerats för. Ett så viktigt uppdrag borde inte kunna ges till en dylik AKB48-gröngöling, enligt fansen.

Att Aimi Eguchi dessutom till utseendet påminde om några av de övriga medlemmarna väckte också misstankar.

Och så rätt de hade, de devota anhängarna. Nyligen bekräftade AKB48:s manager att fröken Eguchi är en animerad skapelse, frammejslad i datorn med drag lånade från de sex ”snyggaste” existerande medlemmarna.

När Aimi Eguchi presenterades som gruppmedlem beskrevs hon som en helt vanlig 16-åring från Saitama, en ort strax norr om Tokyo, med ett livligt intresse för friidrott.

Det fiktiva ”avatarskapet” till trots har Eguchi fortfarande en egen flik på AKB48:s hemsida där man bland annat får veta att hon – numer – är icke-existerande.”

Vilken fantastisk idé! 58 tonårsbrudar i popgrupp!

Detta land har även kapselhotell, men bara en pers per kapsel, vill man mysa får man ta in på lovehotell med Hello Kitty eller Karibien tema och man får mysa bara en timme om man vill…

 

Hit ska lill bitchen fara innan hon dör, iaf om hon får bestämma!

 

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: