En bra strategi, någon? Eller bara en redig fylla?

Den strategi för handikappolitiken som presenterades av regeringen igår är smått problematisk att beskriva i diplomatiska ord. Men… Hey! Den här bloggen tillhör liten bitch i rullstol, så det behövs inte.

Vilken genant, urusel, innehållslös, patetisk, beklaglig jävla ursäkt till strategi de hostat ur sig. Två år… två år! Har det tagit regeringen att leverera dynga. Dynga giltig till 2016! Mitt absoluta favoritmål är att ”tillgängligheten ska öka” Totalt intetsägande! Och en avfasning senare har man nått målet. Grattis Sverige! Nu jävlar uppnår jag full delaktighet. Tack, tusen tack! Nu känner jag mig som en fullvärdig medborgare.

Vi byter spår. Ni vet när man vill något, riktigt, riktigt mycket, men man är lite, lite för feg och samtidig duktigt, duktigt otålig. Där, precis där, befinner sig lill bitchen i livet. Kanske är längtan efter att bli full som en kastrull bara en ursäkt för, saknad utav rättframhet… Tur att det blir extra mycket bubbel och drinkar på sommaren, då kan man våga vara rättframheten själv i några månader. Baksidan är dock att bitchigheten ökar paralellt och combon har en tendens att slå fel. Blir man dessutom bitchigare måste man ju blogga mer och när ska man då hinna dricka… Jaaa, det är tufft just nu…

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: