Som att sväva på moln

Mjukglasspremiär, check. Det är så sjukt jäla gott. Jag vill lätt ha en sådan maskin hemma!

Då har man varit hemma en vecka… Känns som att det är mycket mer. Och jo jag vill tebax, och jo helst igår… men här måste sparas, så får vi se vad det blir nästa gång.

Lill bitchen har varit sysselsatt direkt. Under veckan har hon lyckats göra en journalist på Aftonbladet sur som en citron. Bara för att hon hade en sopig story som jag inte ville stödja.

Lyckats idiotförklara en ombudsman på Unionen, som hävdar att hon förstår när det är uppenbart att så inte är fallet, trots skriftlig fråga.

Tröttnat på 118 100 som kommit med sämsta ursäkten på länge. Dessutom med tillägget att personen som gjort misstaget mår mycket dåligt. Konstigt, hon är ju dum i huvudet. Och jag skiter i om hon mår dåligt, det är precis det man ska göra efter en sådan tabbe, så hon gör väl uppenbarligen nått rätt.

Lackat ur ordentligt på Slussenprojektet. Om Stockholm inte gör den tillgänglig och användbar, så ska jag personligen samla in så många exemplar som möjligt av tillgänglighetsprojektets slutrapport ”Stockholm – En stad för alla” och ordna ett stort bokbål. I slussen. För i helvete! Även om tillgänglighet tidvis är knepigt, så är det inte i närheten av kvantfysik! Gör om, gör rätt!

 

Tur nog har värmen och solen och resterna av en New York tripp gjort att det ändå vart som att sväva på moln.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: