Lill bitchens weekly

En helt vanlig lördagskväll.  Efter att ha gjort en dagsutflykt till stormarknaden för att dämpa den sociala fobin som kickat in som resultat utav en veckas husarrest. Då kan jag sammanfatta veckan till följande:

Har sett den absolut sämsta filmen någonsin. Chiuauan från Beverly hills. En film med talande hundar med bakgrundsmusik av Enriqe Iglesias. Skrattade i en kvart i ren panik över hur sämst det var. Och jo jag fattar att jag inte tillhör målgruppen.

Har som förberedelse inför resan botaniserat i gamla amerikanska magasin. Dessa innehåller mycket reklam. En för tamponger, där en kvinna räcker över ett paket till en annan kvinna. På paketet står det ”Mother natures monthly gift”. Man får säga mycket om hur fantastiskt det är att vara en reproduktiv varelse, men det här är to much.

Hade ett upplyftande samtal så här lagom inför festivalsäsongen om att lill bitchen skulle ha en alternativ festival, en fördomsfestival. Hur kul som helst. Man ska vara tokfördomsfull i en vecka, så man får den ur systemet. Självklart är idén lanserad av storebror bitch. Han konstaterade att lill bitchen förmodligen  skulle bli rätt så ensam, men som den kärleksfulle bror han är lovade han att begära tjänsteledigt hela sommaren för att vara festivalgeneral och ha ett öltält i trädgården. Ni som är på är välkomna att höra av er.

Trots en trist förkylningsvecka, så har lill bitchen en bra magkänsla inför sommaren 2011. Men först Boston, New York! ;D

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: