Lurigt och fuskigt

Nä… nu jälar är lill bitchen sur!

Sketna SAS eurobonus. Ok man kan efterregistrera poäng, men tidigast tre veckor efter resan men senast sex månader efter resan. Hur länge tror de att man sitter och suger på sitt boardingkort. Lurendrejeribonus! Dessutom krävs en halv biljon poäng för att bara få ut en muffins, men om jag tar SAS hela livet så kanske jag på dödsbädden kan få ihop en enkelresa mellan Arlanda och Bromma. Vilket skapar ett moment 22, för att SAS kommer inte finnas kvar hela mitt liv. SAS bajsbonus.

Å nu får ni fuskare fan låta bli assistansen. Sluta fucka till tillvaron för oss som enbart kan leva som alla andra tack vare assistansen. Hitta ett annat system att sko dig på.

Enbart på grund av dig som fuskar:

måste jag redogöra för hur, när, varför och hur mycket jag kissar,

måste jag bevittna hur en frihetsreform synas under lupp och leva med konsekvenserna,

måste jag om och om igen hävda att  ha assistans inte är ett lifestyle choise, utan en ofrivillig tillvaro, som är min enda möjlighet att uppnå en livssituation som alla andra har.

Det är vad du, fuskande ursäkt till människa, åstadkommer!

Eftersom du tydligen kan leva med dig själv ändå, så hoppas jag  att du åtminstone har mardrömmar om nätterna och att spegeln ryggar tillbaka när du visar ditt fuskande ansikte.

Jag fuskar i spel och det är fult, men att spela med människors liv, det är långt utöver fult, det är oförlåtligt.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: