Lill bitchen har vårkänslor…

Jaha då måste man vara hemma i 33 dagar nu… Ååååh vad en vill vara utomlands… Dags att börja göra nya planer, kanske Hong Kong över jul…

Bryssel då? Lika fult som alltid, inga våfflor, vinlunch, carpacciomackor och idiotflygplatsen Zaventem. På den flygplatsen får bagagepersonalen inte lyfta mer än 40kg, så Torkel höll på att bli bofast i Bryssel. Blev givetvis lite frågande. Hur fick han ens komma in i landet till att börja med? För han har inte gått upp i vikt sen han kom. Och hur gör de med elektriska rullstolar? De kunde inte svara. No shit, idioter. Ok, Bryssel ligger inte högst upp på listan.

Skönt är i alla fall att våren är på g. Blev en smygpremiär i parken nu i eftermiddags, med kaffe, en riktig premiär kräver vin och liiite mer värme. Dock är sommarklassikern redan överstökad, tokbränna på handen och ja det är ett återkommande, icke övergående fenomen.

Nä nu är vi snart på banan igen. Några grader till och lill bitchen kommer fortfarande vara bitchig, men varm. Hon vidhåller dock att resor till varma platser allt för ofta är bortkastat på människor som inte uppskattar att det är lite ljummet.

Ljummet ute och sol. Öka takten sista kvarten…

Och vårkänslor innebär väl att man ska vara kär, typ, men lill bitchen tänker inte lägga ner tid på sånt shit… eller vi gör så här, hon ägnar sig åt att vara kär i solen och om någon vill vara kär i lill bitchen, så kör på det.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: