Bitter ballen och tack för att du provade

Utöver mysiga promenader längs kanaler, god mat och strålande sol bjöd Amsterdam på några otippade saker.

Tydligen finns det en rätt som heter bitter ballen, det höll 4 tjejer roade i flera dagar,den innehåller tydligen ris, resten var ganska ointressant för det var otroligt kul oavsett.

Amsterdam är också gatstenshimlen. Om man som landskapsarkitekt behöver inspiration om gatsten så är Amsterdam da shit. Tror jag sett 30000 sorter i alla färger och former. För att öka på detta tillgänglighetens paradis så finns även massa spårvagnsräls dragna över all gatsten och tokmånga cyklar fastlåsta vart än de kan sitta fast. Ett alternativt vilda västern helt enkelt.

Imorgon bär det av till Bryssel på tjänsteresa. Arlanda är inte min favvoplats just nu. Detta enbart pga av en inkompetent människa hos SAS personal, på Arlanda. Då man har specialbagage kan man inte checka-in i self-servicedisken, detta vet man efter att ha rest en del. Man står inte i den 3 mil långa skitkön på kul, utan för att man måste. Om hon uppmuntrade folk att self-serva vore kön kortare. Istället uppmuntrar hon folk, som måste stå där, att PROVA. Tur nog stod vi kvar i kön, medan min kompis provade. Och nä, det funkade inte! Efter ett tag kommer människan tillbaka och undrar hur det gick, varpå vi, fortfarande i kön, svarar dåligt. Å vad säger hon… men tack för att du provade…

Lill bitchen är inte längre så förvånad att det går dåligt för SAS.

Avfärd 04.45, rollspel, våfflor, standardisering och choklad. Nästa Bryssel!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: