Hon, han, hen, it samt lite annat shit…

Grunnar på att ifrågasätta sin existens, behov av identifikation och definition. Allt triggades av en introduktion till begreppet hen. Är inte helt på det klara med den fullständiga begreppsförklaringen, men det handlar om ett könsneutralt pronomen för att komma bort från stereotypa kvinna/hon och man/han… typ… tror jag.

Anyway, så finns det en hel del existentiella frågor som jag inte direkt funderar över, men undrar om jag borde fundera över… …och är denna fundering i sig en existentiell fråga???

Lill bitchen är en person utav sina ytterligheter. Samtidigt med detta grubblande, inåtvända är hon ytlig och bekymmerslös.

Denna vecka har nämligen ägnats åt att fynda märkesväskor på auktion och hon har lyckats. Förutom extrem nöjdhet över fynden så är en förundrad över att folk är så puckat kåta på snabba cash. Lill bitchen själv är däremot kåt på Joel Kinnaman, i snabba cash…

Okej då… lill bitchen är kåt på cash också , det behövs det inte hymlas med, men de behöver inte vara särskilt snabba, hellre många, men det räcker gott med en Joel.

 

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: