Hellre panelhöna än hackkyckling!

Det är filosofin när jag och mina vänner går på krogen. 9 gånger av 10 sitter vi med utsikt över hela stället med ett glas bubbel i handen och roas åt det sociala experimentet. Vi har sedan länge avvisat idén med att socialisera med andra på krogen. Det har en aura av desperation och brist utav självrespekt över sig, med alldeles för lite positiv utdelning för att vi ska orka hålla på. Vissa skulle argumentera för att det är orsaken till att vi fortfarande är singel. Å det må så vara, men lill bitchen är hellre singel än fejkar sig igenom ett evigt krograggande.

Barslampa är hon däremot helt ok med att vara. Om man nu står där och folk är puckade och/eller packade nog att bjuda, med enbart ett tack som resultat, så får de helt klart skylla sig själva. Lill bitchen är inte gratis! Bjudsprit = tack, vill man ha något annat, då krävs det faktiskt en hängiven insatts. Lill bitchen bjuder gärna både på sprit och på sig själv, men enbart till folk hon känner.

Vi var väldigt nöjda förra helgen när vi var ute ända till tolv. Många tonårspoäng fick vi och förhoppningsvis får vi fler av att det blir två veckor i rad. Det kvarstår dock ett problem… Vad har man på sig när man går på nattkklubb nuförtiden? Lill bitchen brukar oftast hamna på krogen efter en förlängd AW och då är det som det är. Men det här planerade… och tittar man på omgivningen när man är ute på helgen ser man tokglittriga jeans eller 80-tals cocktailklänning med revor i… Och det är bara att glömma att lill bitchen sätter på sig endera!

Nä den här tjejen har lämnat regelbundet partajande i Stockholms krogliv bakom sig, till förmån av få men desto bättre kvällar utomlands. Ikväll är ett undantag enbart för att underbara Hurts spelar på Berns.

Wonderful life

 

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: