Le men ändå pretty in pink

Just nu är lill bitchen ruggigt le på vissa saker, dessa saker är inte nödvändigtvis redovisade i grad av lehet.

  • Den fördjävla helvetesoändliga satans vinterfan! Åh helt ärligt, ni som säger att det faktiskt bara är februari, borde tvångsomlokaliseras till sibirien på livstid.  Bara för att det är en viss årstid behöver inte betyda att den är villkorslöst omtyckt.
  • Handläggare som försöker undvika att tillgodose assistans genom att fråga om det är nödvändigt att bli torkad efter att man kissat. För här kan man säkert spara in 30 sekunder/toabesök… Vedervärdiga människor hur fan kan ni leva med er själva? Den här världen är sjuk, men den blir ännu sjukare med sådana som er i den!
  • Känslan av osäkerhet, att känna sig genomskinligt grå, att höra hjärtat men inte förstå vad det säger mig. Kansk därför lill bitchen har gått helt overboard med rosa.  Fast när man tittar på färgförklaringen… Rosa visar på kärlek och medmänsklighet, Cerise rosa färg visar på förälskelse, Blekrosa sann kärlek, Rosa krapprotfärg lojalitet och åtagande, Laxrosa syns på människor som jobbar med ett yrke som de älskar, Regnbågs- skimrande rosa Sexuell önskan, Dammig rosa syns på människor som är löjliga. Nu känner sig lill bitchen lite allmänt obekväm… bryter nog rosamanin till veckan…

Med anledning av detta får ”Äh va fan- låten” och ett rosa bildbevis.

What the hell

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: