Skidpuckon och en flock japaner

Japaner, japaner, japaner, överallt japaner, the sequel. Har som sidoverksamhet att ta emot japaner på studiebesök hemma. Berättade idag för min arbetskamrat ”Albins mamma” att det brukar vara 5 – 7 personer. Idag sa tolken att det var en lite större grupp. Gästvänlig som jag är säger jag att det är lugnt. In väller dem. En efter en. Å trots att de är små, blir till och med mitt vardagsrum trångt. 40 japaner hade jag sittandes på golvet en helt vanlig måndagskväll. Hur kul som helst!

Något som är mindre kul är puckot Anna Haag. Idag i superseriösa kvällstidningen Aftonbladet.

Anna Haag och Emil Jönssons bil på en handikapplats bara dagar innan VM. Har det svenska laget drabbats en sen skada? Sportbladet ringde upp för att höra efter.

Du har parkerat på en handikapplats? Har du skadat dig Anna?

– Haha, nej, inte alls. Det är ingen fara. Jag ställde bilen nära dörren bara och ska flytta den senare. Jag är bara lat, säger Anna Haag.

Så Emil är inte heller skadad?

– Nej, verkligen inte. Haha, det är ingen fara. Jag bara ställde bilen lite dumt.

Har du flyttat den nu?

– Nej, den står kvar. Jag ska flytta den när sprintarna kört klart.

Jag är införstådd i att de flesta folk skiter högaktningsfullt i HK-parkeringens funktion men man är väl inte så puckad att man säger det till media. Eller tydligen så är man det.

Sen kan ju Sportbladet få en eloge att de håller sig till sin nisch och bara tar upp sportaspekten, ingen vill ju råka ge sportfånarna annan onödig kunskap.

De hade åtminstone kunnat fråga om hon är avundsjuk på Thomas Fogdö. För om hon är så lat och kåt på den parkeringen, så är det rätt lätt fixat. Inte för att ifrågasätta hennes intelligens??? men kanske någon borde informera henne om att att beslutet inte är återkalleligt. Ingen ångervecka på den, för då hade det ju inte varit någon sport!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: