Mmmm som i…

Minimal aktivitet på bloggen i en vecka när man har snor ta mig satan överallt.

Lill bitchen har dock några små glimtar som kom igenom snordimman.

I en svag stund gav hon sig på att försöka se, Låt den rätta komma in. Efter 20 min höll hon på att ruttna av tristess, det enda intressanta var en snubbe som mördades, för att dräneras på blod och då satt jag bara och irriterade mig på den sopiga metod som användes… Ska nog börja följa Dexter i alla fall…

Gick vidare till Let’s dance och det enda som var roligt med det var deltagarnas spontant råsnuskiga skämt. Som när ryttarinnan säger att hon inte kommer rida sin partner… Men inte kul nog att se färdigt allt.

När man är förkyld, blir man lätt lite lomhörd, så istället för att höra när du inte kan, vill eller får röka i reklamen, så har jag hört när du inte kan, vill eller får runka… Å varje gång har jag tänkt… Va, vad säger dom??? Det var kul nog ett par dagar, men för att bota leda och förkylning var jag så tvungen att ta en shoppingtur.

Det var en ganska sedvanlig shoppingrunda men ibland ramlar man på dem… släktet ”fröken perfekt”… Tjejer mellan 25-30 år, med perfekt mörkbrun hästsvans, pärlörhängen, ljusblå blus och med en väska som är funktionell för den rymmer träningskläderna också. Hon är enligt sig själv perfekt, men notorisk med duttande för att alltid uppfattas så också… problemet är att alla runt i kring anser att hon bara utstrålar alldaglighet, konstlad perfektion och är helt utan originalitet. Så över en latte kan man ibland få möjlighet till observation utav människor, denna gång hamnade ”fröken perfekt” under lupp.

Är lill bitchen frisk nu? Ja, men folk som läser denna blogg kanske tvivlar… Det är en hårfin linje mellan genialitet och galenskap…

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: