Mamma, pappa, barn

För lill bitchen började det nya året med Ivanhoe och med att bli lite krasslig. Inget direkt uppseendeväckande.

För min kompis började det med den eviga vårdnadstvisten med sitt ex som denna gång inte vill lämna tillbaka barnet, fast vårdnadsavtal finns. Exet kommunicerar i princip enbart via sms. I ett års tid, har han varit överjävlig och hon är fullkomligt maktlös. Var går gränsen för att inte samarbeta? Uppenbarligen inte vid att vägra kommunicera. Uppenbarligen inte vid att vägra skriva på folkbokföring eller passansökan. Uppenbarligen inte vid att följa vårdnadsavtal. När? En förälder kan i princip jävlas i 18 år och den andra får bara gilla läget. Helt sjukt!

Min andra kompis som är lärare får ibland hålla två utvecklingssamtal för att de separerade föräldrarna vägrar gå på samma. Fortfarande helt sjukt!

Lill bitchen kan ganska snabbt konstatera att hon har haft tur med sina förädrar, tyvärr gick min pappa och dog alldeles för tidigt, på torsdag är det 10 år sedan vår familj oväntat och oåterkalleligen förändades.

Livet förändras oavsett om man vill eller inte, att ägna tid åt att fucka-upp livet för någon man älskat och för sina barn som man borde älska mer än något annat, är enligt lill bitchen heeeelt galet.

Som sagt 2011 börjar tveksamt för en del av oss.

För att visa en del av övergången till det här året så får ni se lill bitchen som snögubbe och lite passande musik till inlägget.

Mamma, pappa, barn

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: