Alla vill ha en, vissa vill ha flera!

Ja hon har sett en sensationsdokumentär igen. Vissa saker är tydligen oundvikliga. Min nyfikenhet är en sådan sak.

Denna gång var temat polyamori. Det som bekymrade mig denna gång var:

Kvinnan vars tre älskare såg nästan likadana ut… Så mycket för variation…

och kramkalaset där alla var inkletade i massageolja. UÄK! Lill bitchen har kraftig kladdfobi, så det där blev too much! Alltså det är på den nivån att hon undviker att göra chokladbollar för att undvika kladd på händerna, och ylar och får kväljningar när solskyddsfaktorn ska på. Missförstå mig rätt, lill bitchen älskar att kela, men inte i grupp och inte med extra kladd.

Vidare i programmet, på ett kärlekscomunity i tyskland fanns det jättesöta knullkojor a la tomtar o troll storlek i skogen,  de verkade däremot ganska mysiga.

Hur som helst… Det här med polyamori är nog inte min tekopp. Jag har svårt att överhuvudtaget skaffa EN pojkvän. Att skaffa fler och jonglera dem känns som mission impossible, i alla fall i dagsläget.

Just nu är nog lill bitchen sugen på en. En som är snäll, hon behöver en motpol, stark, det är rent praktiskt, rolig, hon vill ha kul, smart, hon får inte bli uttråkad och ser ung och söt ut, thats just the way she likes em!

Om det är du, så let me know! eller om du känner någon som du tror skulle göra oss till en match made in heaven, så be han skriva en kommentar eller ordna ett möte.

Om någon mot förmodan har kontakt med Jonathan Rhys Meyers så är det ett brott mot de mänskliga rättigheterna att inte sammanföra oss! På riktigt!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: