Klubbkväll

Efter julbordet för min personal, bestämde sig några av brudarna att supa ner lill bitchen. Eftersom det var förbeställt på Sturecompagniet gick vi dit.

Problemet: Stället borde heta Trappcompagniet, man kan inte ta sig någonstans.

Vad gjorde lill bitchen då? Jo hon och brudarna började diskutera med vinterklädd vakt (ja han fick det namnet efter något glas vin) om bärande av permo i trappan. Länge och väl pågick det, vi funderade även på att göra en DHR dvs aktivt ta avstånd från diskriminerande företeelser men på festhumör är bitchen långt ifrån konsekvent.

30 sekunder senare sitter hon på en bänk och ser två vakter och två brudar vinglit bärandes permon (det är därför hon har en försäkring). Vår enda kommentar innan vi gick in var: Hett tips, skaffa en ramp!

Väl där gick det till som vanligt, Kamikazeshotsen kom farande från alla håll och dansandet var på topp, men då man var ombedd att arbeta dagen efter, blev det dags att fara hem. En trapprepris senare, denna gånng toppad med en oooliiiidligt kissnödig liten bitch. Turligt nog är hon van vid att tillgängliga allmänna toaletter är sällsynta, men en krogrunda senare är inte ens hon kaxig. Det slapp iaf bli urinsanering i sturegallerian.

Vägen hem fick ett fantastisk avslutning. Allsång till ”Everything I do, I do it for you” och ”All out of love” med en kåt indisk förare som ville med på efterfest. Vi sa åt honom att åka hem till sin fru, varpå han bedjande replikerar -men jag har ingen…

Oj oj som det kan gå… Efter att samtalat om trafik statistik bänkar sig bakisbaren framför den fina men fattiga Nobelfesten. Fattig för all fest utan lill bitchen är fattig!

All out of love

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: