Förändringens vindar, blåser de?

Årgång 2 för liten bitch i rullstol bloggen börjar med detta inlägg. Naturligtvis undrar hon lite om konceptet ska omdanas eller om det är trivsamt med status quo? Kanske krävs en omröstning…

Som treat detta första inlägg, ville lill bitchen bjuda på en bild på ett sexkex i badshorts. Men då föremålet bestämt vägrar tillhandahålla material till mig, än mindre till bloggen, sorgligt nog, blir ni utan.

Bearbetning pågår men det ser gravmörkt ut. Kanske ett mål för året…

Nu rodnar lill bitchen lite, men men…

Moving on!

Förändring och innovation är något som cirkulerat runt bitchen i både tanke och handling. Är oerhört fascinerad av hur människor resonerar kring dessa frågor. Varför tillsätter man exempelvis ett förändringsarbete med människor som är närmare döden och förmodligen inte överlever länge nog att få uppleva slutprodukten och som behöver begreppet innovationsprocess förklarat i ljud, bild och form?

Ibland tror jag att man måste våga, både vinna och förlora. Båda kräver mod och tilltro. Lill bitchen är på väg att ”go all in” när det gäller fler saker och det kittlar i hela kroppen.

Något som dock är bestående är mitt beroende av mamma I:s pesto. Hon är min personliga pestopusher. Hon gör världens bästa pesto. Det är något som inte ens en orkan kan förändra!

 

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: