Inte bara liten…

….utan mer frusen än hela Antarktis. Fy fan! Jag har inte beställt det här!

Förutom att man fryser hela tiden så måste man samtidigt klä sig som ett missfoster för att inte få hypotermi. Typ så här:

Sedan har jag en funktion på mössan som gör att man ser ut så här:

Varför? Hur använder man den?

Såg för övrigt ett klockrent citat i en lunchrestaurang idag. ”Efter att ha gått på diet i två veckor, så är det enda jag har förlorat fjorton dagar utav mitt liv”

Och eftersom mängden underhudsfett kan vara avgörande vid hypotermi, så tänker jag äta massor, gå i ide och komma ut lagom till att det är dags att fundera ut hur jag ska förhålla mig till beach 2011!

Julklapparna kan man lämna vid sängen, så kan jag varva paketöppning med påskäggslänsning så att lilla heta bitchen börjar beach 2011 med goda utsikter!

Om ni även läser Fredrik Granaths blogg på den grymt bra webb versionen utav SHT, så kan ni se att vi är fler som ogillar vintern. Sist vi sågs, kom vi fram till att Trafik kontoret borde betala varje resa som man åker med färdtjänst/taxi på grund av oframkomliga gångstråk eller att de finansierar att man utlokaliserar sig själv till valfri ort under vinterhalvåret. För guds skull! Hur många vintrar ska passera innan ni får arslet ur vagn och skottar trottoarfan regelbundet. Landstinget borde prygla upp er för att ni ökar färdtjänstkostnaderna. Och ni själva borde få husarrest varje vinter precis på samma sätt som jag, för det konceptet har ni uppenbarligen inget problem med!

Eller så kan ni åtminstone använda arbetstiden ni inte lyckas uppnå det ni ska på kontoret inför vintrarna till att ta en spade och gå ut och skotta med er!

Å våga inte gnälla! För ni har faktiskt blivit erbjudna alternativ, det är fan mycket bättre än det ni erbjuder mig. För sist jag kollade stod inte ytterligare utanförskap med på tio-i-topp listan, över saker jag helst blir utsatt för.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: