Svunna tider, tokiga tider och lite PK med miljöfrågor, resultat av Tokig torsdag månne…

Lill bitchen är långt ifrån miljöaktivist, ja alltså hon är tveksam aktivist generellt sett, men följande saker gör mig riktigt ledsen i miljöhänseende:

Jag fördömer att manifestera en åsikt genom våld. Fast… En snubbe tuttade på en bilhandlares affär to make a point, fel… Absolut! Vad som är än mer fel är att i USA klassificeras detta beteende som eko-terrorism och ger 23 år i fängelse. Eeeeeeh! Han kom förvisso ut efter 10 men eeeeeeeeeh?

Alla förfasas över oljeläckan utanför USAs kust. Med all rätt! Skit BP! Men… Utanför Afrikas och Sydamerikas kuster har det i över tiotal år pågått mindre men konstanta läckage! Hur många känner till det?

En blir bedrövad! Men… det här är inte liten bedrövad… äsch vid det här laget borde ni fatta.

Tokiga Torsdan är ett koncept som min vän Tösabiten körde igång med för ett tag sedan, å jag gjorde som vanligt enligt vad hon skulle säga, tog över och gjorde om till eget koncept. Tillägas bör att hon introducerade epitetet ”liten bitch i rullstol” som en beskrivning utav mig som hon tycker ligger närmare sanningen än min egen ”full av charm och mys” benämning”.

Konceptet är trots visst sidospår, att dagen kan bli vad som helst, när som helst, hur som helst och du avgör själv på vilket sätt det är tok, beroende på känslan du får. Tokiga torsdan är som många redan vet, något av ett favorit koncept.

Hade tidigare ett annat favvokoncept som tyvärr inte blev så långlivat. Jag var oerfaren??? och yngre då. Det hette ”Shit Pommes frites”. En shotslek där man sveper valfri shot, biter av med Pommes frites som har kallnat och säger ”Shit pommes frites”. En riktig partyhöjare om så bara för en kväll! Dä va tider dä!

 

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: