Uppdrag, att alla får ligga eller bara fantasy…

Imorgon är det dags för ett avslut. From imorgon har jag bara ett förtroendeuppdrag på fritiden kvar, för DHR, det som vice ordförande i Stockholms avd.

Det jag lämnar imorgon är ordförandeskapet i utbildningsnämndens hk-råd. Jag gör det dels för att jag hållit på i 6år och dels för att skolfrågorna känns avlägsna nu.

Jag har beslutat att avsluta nästan alla mina ideella uppdrag för att jag inte har den tid och det engagemang för att göra ett så bra jobb som ett förtroendeuppdrag kräver.

Dessutom har jag roligare saker som jag vill ägna tid åt….

Som exempelvis bubbel, bubbel med vänner, resor, resor med vänner, resor, killar/män, vänner utan bubbel, shopping och … ja just det resor!

Utöver det ska jag läsa ut fantasy sviten på 11 böcker… är kvar på bok 4. Tre månader senare har jag lyckats ta mig igenom två kapitel till, de tre första böckerna tog 1 vecka vardera.

Parallellt lär jag mig nu hur man ska gå tillväga för att alla ska få ligga!

Favvotips 1: ”Du behöver inte föreställa dig och försöka komma på sanslöst fascinerande samtalsämnen bara för att du pratar med en långsamt exploderande supernova vars ljussken är som att stirra rakt in i solen.”

Hur inspirerande som helst!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: