Sömnbrist, solresor och SAS…. Fy fan vilken keffig titel! Ett riktigt lowpoint!

Bloggberoende någon? Inte riktigt, men man har som lite tid över när man sovit i genomsnitt 2 tim/dygn i flera dagar. Ens sociala liv blir något lidande, en lill bitch med sömnbrist har nära till hands att bli en kollosal bitch med grinattacker med ojämna intervall. Så nu är taktiken att efter jobbet hålla sig hemma och i bästa fall oavsett var, somna.

Idag var jag på möte på Stockholms ondaste konferenscenter, Arlanda. För man vill ju gärna se förväntansfulla resenärer på väg bort eller solbrända bakpackers på väg hem. Nä, det vill man minsann inte!

När jag nu var där kom jag att tänka på när jag en gång för länge sedan, stod vid SAS-disken och livligt diskuterar skicket på min kraftigt demolerade liftväska, som man när man reser, är galet beroende av.

Så här löd samtalet:

SAS farbror: Ja hjulet är trasigt, det står här i pappret.

LB: Nä det är inte trasigt längre, det är av. (vi har alltså anmält det en gång på utvägen och på hemvägen är skadan alltså värre.)

SAS farbror: Ja det står här att det är broken.

LB: Det är inte BROKEN! Det är OFF!

SAS farbror: Jag kan skriva att det är totally broken, om du vill.

Var på jag ger upp och säger att oavsett trasighetsnivån på väskeländet så vill vi få in den till stan. Då nästa oöverstigliga Kilimanjaro drar igång och jag fick försöka få SAS farbrorn att inse begränsningarna med färdtjänst kl 23.00.

Efter x antal turer betalade SAS min nya stryktåligare likkista till väska som även skulle kunna vara skyddsbarriär i Gaza så mycket våld som den tål. Min approach var, betala 4000 pickadoller nu för en ny väska och bli av med mig eller betala reparation varannan månad.
De valde smart nog en ny! Som sagt den tål stryk men den är inte smidig som en aftonväska, inte någon stans!

Nu börjar bokstäverna se konstiga ut…

Sova!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: