Bonusbitch!

Har hon inget umgänge eftersom hon bloggar nu igen? Jo det har hon men hela nästa vecka kommer det vara tight om tid och eftersom jag har en bredbandsleverantör som ransonerar, så får man passa på.

144 dagar kvar till uteserveringarna öppnar! Så lyder Norwegians nya kampanj och jag håller med. När man ätit sin dos av lussebullar, ischoklad och ål, druckit färdigt julmusten och snapsen och fått sina julklappar, då kan vintern vara över.

Samma kampanj säger 1/3 mörker. Tycker staten borde införa ett resebidrag till solen för rörelsehindrade kvinnor, födda 11 augusti, med förnamn på K, boende på Södermalm. Och för er som tycker att målgruppen är något snäv så sök medel ur en stiftelse så får ni se. Hade den typen av subvention funnits så hade lill bitchen varit mindre bitchig och full av charm och mys.

För att hålla vinterdeppen borta så kan man spela musik på högsta volym och fuldansa i vardagsrummet. Och eftersom det här är ett bonusinlägg får ni några bonuslåtar att börja er ”vinter-är-tokigt”- stund. Så när det bär emot så kör på. Nu tänker ni säkert att det är riktigt illa med bitchen. Hon har gått och blivit käck! Nä! Det är bara en del av överlevnadsstrategin! A drick mycket champange, B tokdansa, C umgås med tokiga vänner. Och om någon betalar, åk härifrån!

Shiny happy people

Good song

L\’Amours Toujours

500 miles

Single Ladies

Om du tycker att det fattas ett klockrent bidrag till vinter-är-tokigt-musiken så släng in en länk i kommentarerna.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: