Trött…

Idag var jag på ett möte där vi pratade om fenomenet ”shared spaces”. Ett område där gångtrafikanter, fordon, planteringar och annat shit ska samsas om ytan. Detta fenomen sprids som en löpeld och stadsplanerare skuttar av förtjusning medan handikapporganisationerna försöker styra upp vilda västern. Samtidigt trycker klåparorganisationen SKL upp en infoskrift om Shared spaces utan konsekvensanalys för sina invånare. Ibland blir man TRÖTT!

Ibland blir man också trött på att frågor gälland personer med funktionsnedsättning aldrig mainstreamas. Nu senast idrottsgalan, särskilld kategori, särskilld jury, men värst av allt, du får inte nomineras om du inte tävlar mot andra med funktionsnedsättning. Jag trodde idrott handlade om den personliga prestationen, enskillt eller i grupp och att det är det som idrottsgalan vill premiera. Antingen är man elitidrottare som presterat något värt att uppmärksamma eller inte. Case closed! I alla fall enligt bitchen.Lillbitchen är INTE en idrottare på någon nivå, ifall det var oklart, hon är på sin höjd åskådare.

Ibland går det för långt och man blir fullständigt utmattad. När badrumsspray ska ha utseendet av en ful sten för att kunna smälta in naturligt i inredningen, eller när man ska bära med sig bindan i designat etui, då orkar inte ens lillbitchen säga mer.

Ni får däremot en bild för att fullt ut förstå.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: