Schack, Matt!

När internet inte funkar och man blir tillräckligt putt så börjar man kolla in vilka spel som funkar utan uppkoppling. Schack är ett av dem. Jag har torskat stenhårt och är superdålig. 50 partier senare så har jag lyckats få två till remi, annars förlorat så det visslar om ett. Men envis som jag är så kommer jag nog inte sluta förrän jag vunnit en gång. Å efter det kommer jag nog aldrig mer spela.
Vill också tillägga att jag aldrig spelat. Hej, 32 år och i helgen blev jag av med min schackoskuld. Undrar vad som ska checkas av härnäst på listan… Kanske twister.

I övrigt så har det varit familjemiddag och gravbesök i helgen. En gång om året brukar familjeträffen innehålla en teaterproduktion på ca 4min med 3 repliker med varierande humörsvängningar från 5åriga huvudrollsinnehavaren. Publiken som alltid är lika roade är mycket förväntansfulla redan nu inför nästa år.

Vill också delge att det kan vara nog så jobbigt att hitta på kyrkogården på dagtid, men i mörkret blir man alldeles matt. Några hade tom tappat bort sin bil… Ha Ha Inte vi…

Hur som helst så var det väldigt fint med alla tända ljus, så om man känner som jag, att det tar emot att åka dit så är allhelgonahelgen ett tillfälle som kan göra det hela lite lättare. Att jag hade mardrömmar hela natten efteråt är en bieffekt som behöver gå över.

Även om lill bitchen allt som oftast är bitchig så blir också hon lite ledsen ibland…

Fast hon kommer definitivt vara tipptopp till 1års kalaset!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: