Trick or treat!

Okej nu ska här förklaras. ”Trick or treat” helgen halloween i USA infaller alltid 31 oktober. Dagen då ungar går runt och tigger, vill ha pengar istället för godis och blir skitsura oavsett och gör djävulskap för att visa sitt missnöje. I Sverige försökte man lansera samma helg under parollen ”Bus eller godis” det har gått sådär. Behöver jag säga att jag inte öppnar dörren, inte på påsken heller.

Det vi firar här är alla helgons dag och den infaller alltid på en lördag. Då minns man och tänker på människor som gått bort. I år ska jag åka till Skogskyrkogården. Jag ska ta ett järn för min storasyster, jag ska säga till min pappa att jag saknar honom och jag ska berätta för min gudmor att jag ännu inte funnit min religion.

I helgen blir det halloweenfest och om det krävs utklädsel numer, så är jag alltid utklädd till skenet bedrar, effektfullt men framförallt minst besvärande, för det är så att bitchen blåvägrar, det finns inte på kartan att klä ut sig.  En gång har jag också varit en gullig djävul men jag råkade slarva bort min djävulsgaffel och sedan dess minimeras maskeradandet maximalt. Bitchen behöver inget alter ego, det blir bara onaturligt. Och lill bitchen är ju faktiskt ett original rakt igenom.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: