En helg i september

Ibland är det läge att stanna upp och omfamna att man tycker om sin soffa… Jag har bott i den i helgen. Tittat på film, spelat dataspel, shoppat online och läst, är vad jag gjort.

Nja riktigt så mysigt behöver jag inte ha det en hel helg, men min fysiska farkost började känna sig lite trasig, så det var vila som gällde. Det är inte så att jag direkt kan undvika tokförkylning/lunginflamation/cirkus SöS två gånger om året, men jag vägrar hamna i det läget innan vintern. Om det är stövelförbud för lilla fashionistabitchen fram till oktober för att det fortfarande är ballerinasäsong, så är det satan i gatan steglingsstraff på att bli sjuk före november.

Så honung, c-vitamin, vitlök och/eller echinacea you name it, just nu kör vi på whatever works. Och, inte att förglömma, favoriten desinfektionsmedel!

För att koppla inlägget till temat för bloggen, så är det kanske underförstått att snorande, snörvlande och hostande individer som inte håller sig hemma när de är sjuka utan promenerar runt som sanitära olägenheter fördöms kraftigt.

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: